Hos www.arteri.dk er dine personoplysninger vigtige, og jeg behandler dem til enhver tid med respekt og beskytter dem i overensstemmelse med gældende ret. Min privatlivspolitik beskriver hvordan:

1. Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Arteri

Lærkevej 10
8800 Viborg
CVR: 41576685

2. Hvilke personoplysninger behandler jeg og hvorfor.
Når du besøger www.arteri.dk, indsamler jeg oplysninger om din IP-adresse, browsertype, styresystem og information om hvilke enheder du benytter.

Dette er til formål at optimere design og oplevelsen når du besøger arteri.dk. Jeg bruger også disse oplysninger til at målrette relevant markedsføring til dig på Google, Facebook og Instagram.

Når du bestiller varer hos mig, indsamler jeg følgende oplysninger om dig: navn, adresse (fakturerings-og betalingsadresse, hvis denne ikke er den samme), e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, købsoversigt og leveringsoplysninger.

Disse personoplysninger indsamler jeg til brug af ordrebehandling, for at kunne levere varen til dig og de behandles fortroligt i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Tilmelder du dig min nyhedsmail, indsamler jeg din e-mailadresse, så jeg kan sende dig nyheder og tilbud. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet, i linket nederst i mailen. Du kan forvente at modtage mit nyhedsbrev 1 gang ugentligt. I perioder med tilbud, udsalg samt lignende kan der udsendes mere end 1. Jeg tilstræber at begrænse mine e-mails, så du ikke vil modtage for mange.

3. Opbevaring af personoplysninger

Oplysninger om dig som kunde opbevares som udgangspunkt så længe, du er kunde hos mig og maksimalt fem år efter, at kundeforholdet er ophørt.

Oplysninger om dine betalingstransaktioner hos mig opbevares i fem år plus indeværende år i overensstemmelse med bogføringslovens krav.

Oplysninger om dig som modtager af mit nyhedsbrev opbevares så længe, du ønsker at modtage materiale fra mig og i op til seks måneder efter, at jeg ikke har udsendt nyhedsbreve, eller at du har tilbagekaldt dit samtykke.

4. Videregivelse af dine personoplysninger

Som udgangspunkt videregiver jeg ikke dine personoplysninger, med mindre jeg bliver pålagt det som følge af gældende, præceptive retsregler. Dine betalingsoplysninger, som du oplyser for at kunne betale for din ordre, er dog også tilgængelige for Paylike. Dette er nødvendigt for, at din betaling kan gennemføres. Dine betalingsoplysninger vil til enhver tid blive håndteret sikkert og fortroligt via SSL-teknologi (Secure Socket Layer-teknologi). Jeg sælger ikke persondata til tredjepart.

Når du indgår en aftale med mig om køb af varer og derfor oplyser dine betalingsoplysninger, accepterer du samtidig, at dine betalingsoplysninger videregives til Paylike for, at din betaling kan gennemføres. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet, som er PostNord, med henblik på levering af dine indkøb.

5. Databehandlere

For at kunne levere mine ydelser til dig bedst muligt, benytter jeg mig af eksterne leverandører som er databehandlere og alle GDPR compliant. Disse eksterne leverandører behandler i visse tilfælde og efter mine instrukser personoplysninger, i overensstemmelse lovgivningens krav til databehandlere. Jeg videregiver kun oplysninger med henblik på at optimere og målrette brugeroplevelsen.

Jeg videregiver og overlader evt. dine personoplysninger til følgende databehandlere indenfor EU: PostNord, GLS, QuickPay og Shipmondo.

Når du lægger en ordre på arteri.dk videregiver jeg dine oplysninger til Shipmondo og PostNord eller GLS, med henblik på at levere varen til dig.

Jeg samarbejder med QuickPay som er vores betalingsudbyder, og videregiver derfor dine oplysninger til dem, med henblik på at de kan betale varen. I den forbindelse videregiver jeg oplysninger som ordrenummer, navn, adresse og betalingsoplysninger.

Jeg benytter Klaviyo, til at administrere og sende nyhedsbreve til dig. Denne service er frivillig, og kan til en hver tid afmeldes.

6. Cookies
Ved at benytte www.arteri.dk accepterer du, at jeg bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil, som er med til at sikre, at hjemmesidens funktioner virker, og hjælper til at optimere design og kvalitet af hjemmesiden. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Du kan selv administrere dine cookie-indstillinger i din internetbrowser.

Arteri.dk indeholder cookies fra enkelte tredjeparter, som følgende:

Facebook Pixel og Analytics
Google Analytics
Google Tag Manager
Google Ads
Cookieinformation
HelloRetail
Klaviyo

Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra Arteri.

7. Rettigheder
Du har altid disse rettigheder i forhold til dine personoplysninger:

At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til min e-mailadresse info@arteri.dk

8. Tvist og klage
Køb af varer på arteri.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole. Har du en klage over en vare, kan den indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Ved tvister mellem Arteri og dig som kunde har du mulighed for at benytte den online klageportal for nævnenes hus. Du finder portalen ved at klikke her. Ved indgivelse af en klage, er det vigtigt, at du angiver min e-mailadresse.

Indkøbskurv
8